Takapotku

Takapotkun ja Ruamjain yhteiskonsertti

Poluilla

Takapotkun ja Ruamjain yhteiskonsertti

Tervetuloa poluille!

Ruamjai-kuoro ja kansanmusiikkiyhtye Takapotku kutsuvat sinut pohtimaan luonnon ja ihmisen suhdetta. Mitä tapahtuu luontoyhteydelle elämän eri vaiheissa? Kantaako meistä jokainen lopulta luontoa mukanaan?

Poluilla-konserteissa yhdistyvät kuoron ja kansanmusiikkiyhtyeen ohjelmistot sekä sanataide, joka nivoo kappaleet tarinalliseksi kokonaisuudeksi. Konserteissa kuullaan Ruamjain ja Takapotkun tuttuja kappaleita uudessa kontekstissa sekä kokonaan uusia sävellyksiä ja sovituksia. Tekstiosuudet on kirjoittanut Ruamjaissa laulava Lotta Leppälä.

Ruamjai on noin neljänkymmenen nuoren laulajan sekakuoro, jonka juuret ovat syvällä eri maiden kansanmusiikissa. Takapotku taas soittaa raikasta nykykansanmusiikkia energisellä otteella. Kumpikin kokoonpano tunnetaan erityisesti eläväisistä ja koskettavista live-esiintymisistään.

Ruamjai ja Takapotku konsertoivat kulttuuritalo Villa Ranassa sunnuntaina 16.4. kello 15 ja 18. Liput (20/15/10 e) tulevat ennakkomyyntiin Ruamjain verkkokauppaan, ja niitä voi ostaa myös ovelta ennen konserttia.

Linkki lipunmyyntiin: https://holvi.com/shop/ruamjaikuoro/ 

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/11uBYbAPB

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *